Bankstel Medio (Elementenbank Passe Partout)

Prijs op aanvraag! Passe Partout zitbank Medusa is geheel naar wens samen te stellen in 500+ luxe stoffen en kleuren in een opstelling naar keuze.

Categorieën: ,

Passe Partout Medio elementenbank

De bank Medio van het merk Passe Partout staat bekend om zijn moderne uitstraling en prachtige ronde vormen. Daarnaast is de bank voorzien van losse zitkussens waardoor het een speelse uitstraling krijgt en ook makkelijk in onderhoud zal zijn. Wat deze bank speciaal maakt zijn de elementen Lovely en de Bubbelhoek. Door deze elementen is het mogelijk de bank Medio in unieke opstellingen te zetten waardoor het een echte eyecatcher wordt. Van rechte bank tot U-opstelling, alles is mogelijk.

Naast de unieke vormen van de elementen hebben de banken van Passe Partout een ruime keuze uit zes stofsoorten. Deze stofsoorten variëren van grof naar heel zacht. Daarnaast zit hier ook de stof ODF tussen, dit is een buitenstof. Binnen deze stofgroepen heeft u ook een ruime keuze aan diverse kleuren die variëren van licht naar donker, zo heeft u een veel opties voor de perfecte match!

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebt aangeschaft, kan het achterlaten van een review.