Cinewall Fixit Draadloze Bluetooth Home

Oorspronkelijke prijs was: €2.599,00.Huidige prijs is: €1.495,00.

Cinewall Draadloze Bluetooth Home Dé voordeligste van Nederland
200x270cm Inclusief Bluetooth sfeerhaard €1495,-
tv ruimte: 156x86cm
Bediening met de app 
Met deze slimme sfeerhaard kun je via de app alle kleuren van de regenboog selecteren, de helderheid aanpassen en een timer instellen. Sla tot 5 van je favoriete combinaties op in de app. Zo kun je jouw favoriete sfeer met 1 druk op de knop instellen.
Op welke manieren kan je een cinewall  bekleden?

Je kan een cinewall in principe bekleden met elk mogelijke wandbekleding die je kan bedenken. Natuurlijk kan je dit zelf ook doen, maar laat je dan goed informeren over wat er per materiaal bij komt kijken. Wij hebben een aantal mooie materiaalsoorten voor je op een rij gezet, namelijk:

  • Betonpanelen
  • Leer
  • Hout en steigerhout
  • Marmer en andere soorten natuursteen
  • Stucen, verf en behang

Decor Wonen is een voorloper op het gebied van de woontrends in Nederland. Zo zijn de cinewalls prachtige blikvangers in het assortiment van Decor Wonen. De cinewall is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Iedere uitvoering heeft zijn eigen charme en heel belangrijk; De cinewalls van Decor Wonen zijn de voordeligste van Nederland!De cinewall met de nieuwste vlamtechniek wordt geleverd inclusief verlichting en inclusief een elektrische haard met bluetooth-functie en een muziek sound systeem.Voor meer informatie over het product bezoekt je één van de showrooms van Decor Wonen in Nederland.

3.6/5 - (22 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebt aangeschaft, kan het achterlaten van een review.

2.599,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.599,00.1.495,00Huidige prijs is: €1.495,00.
( 0 beoordelingen )