085 - 750 08 67

bankstel me lamp

Het leven is al duur genoeg

Het inrichten van een woning gaat gepaard met de nodige kosten, juist om die reden werken wij " Decor wonen & slapen" met de laagste prijsgarantie.

Dat betekent dat onze producten tegen dermate prijzen worden aangeboden zodat u geld overhoudt in uw portemonnee.

Deze prijzen kunnen we garanderen omdat wij in diverse landen eigen fabrieken hebben die uitsluitend onze eigen producten fabriceren.

U zult natuurlijk begrijpen dat het niet mogelijk is om alles zelf te produceren,  datgene wat we moeten inkopen doen we groot en slim, zodat u als klant altijd de laagste prijs betaalt.

 

 

 

meubels

 

Slimme inkoop Decor wonen & slapen zorgt voor lage prijzen


Decor wonen en slapen kan, door slim en groot in te kopen, ervoor zorgen dat zijn producten voor een lage prijs de deur uit gaan. Dit doet Decor wonen en slapen onder andere door groot in te kopen en kortingen te bedingen. Daarnaast wordt er bespaard op inrichting van de showroom, marketing , en alles wat uiteindelijk de kosten kunnen opkrikken. “Daardoor hebben we voorsprong op de concurrentie”

Tevens betekent het dat het voor u ook tijdbesparend is doordat u niet alle winkels hoeft af te lopen voor het zelfde product met een betere prijs.

Wij waarborgen dat de kwaliteit niet zal leiden onder de prijs, zodat u met een goed gevoel in een van onze winkels uw aankoop kunt doen.