085 - 750 08 67

Hoekbank Clark

De hoekbank 'Clark' is een comfortabele hoekbank die verkrijgbaar is in diverse stoffen, suede en leather look. Naast de keuze in materiaal, kunt u ook de kleuren (duo-kleuren combinaties zijn mogelijk), de opstelling en de afmetingen zelf aangeven zodat u een exclusieve hoekbank krijgt die perfect past bij uw huidige interieur.

Bezoek één van onze mega showrooms om dit product te bezichtigen en het heerlijke zitcomfort ervan te ervaren, onze verkoopmedewerkers verlenen u graag vrijblijvend informatie over de diverse mogelijkheden van deze hoekbank.In Mikrofaza nu

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 1.895,00

Nu € 795,00

bestellen van producten alléén in showroom

Levering door heel Nederland

Laagste Prijzen

Ruime kleurkeuze

Product Omschrijving

Details

De hoekbank 'Clark' is een comfortabele hoekbank die verkrijgbaar is in diverse stoffen, suede en leather look. Naast de keuze in materiaal, kunt u ook de kleuren (duo-kleuren combinaties zijn mogelijk), de opstelling en de afmetingen zelf aangeven zodat u een exclusieve hoekbank krijgt die perfect past bij uw huidige interieur. Bezoek één van onze mega showrooms om dit product te bezichtigen en het heerlijke zitcomfort ervan te ervaren, onze verkoopmedewerkers verlenen u graag vrijblijvend informatie over de diverse mogelijkheden van deze hoekbank.

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.