085 - 750 08 67

Boxspring uitverkoop

Boxspring Uitverkoop - De voordeligste boxsprings van het land

Boxspring uitverkoop bij Decor Wonen & Slapen.Zoekt u een comfortabele, luxe en mooie boxspring tegen een zeer scherpe prijs? Dan valt u precies bij wat wij bieden! De meest voordelige aanbiedingen voor comfortabele en sfeervolle boxsprings van Nederland! 

Boxspring op maat geleverd

Bij ons bent u geheel vrij om te kiezen hoe uw 'droom-bed' geleverd wordt. U kunt kiezen uit diverse stoffen, suede en / of lederen bekleding, maar ook de kleuren en afmetingen zoals het formaat van het hoofdbord, de lengte en breedte maten zijn geheel naar wens aan te passen. Ook bieden wij diverse mogelijkheden aan om uw boxspring nog praktischer en comfortabeler te maken! Zo kunt u zelf kiezen voor een boxspring met opbergruimte, een tv-lift en / of een elektrisch verstelbare boxspring zoals onze Ergoflex.  Kortom, bij Decor wonen kiest u zelf wat u wilt hebben tegen de scherpste prijs van Nederland. 

Kom bij ons langs - Decor Wonen

Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij één van onze mega showrooms in onder andere: Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en ervaar onze 'luxe' uitverkoop aan boxsprings! Bekijk ons gehele assortiment online via deze link >>.