085 - 750 08 67

Boxspring aanbiedingen bij Decor Wonen & Slapen

Boxspring aanbieding, nergens voordeliger!

Bent u op zoek naar de scherpste prijzen en aanbiedingen op boxsprings? Dan bent u bij Decor Wonen aan het juiste adres! Wij hebben de meest comfortabele, stijlvolle en praktische boxspring bedden tegen de scherpste prijs! Wij produceren vanuit onze eigen fabriek en kunnen daardoor de voordeligste prijzen bieden en alles op maat leveren. Onze aanbiedingen zijn dan ook gebaseerd op de meest trendy, populaire en mooiste modellen tegen een voordelige prijs die nergens anders te verkrijgen is!

Een boxspring zoals u het wilt hebben!

Bij ons kiest u uit een uitgebreid assortiment dat naar eigen keus is aan te passen. Van afmetingen (zoals verschillende breedtes en lengtes), keuze uit verschillende stoffen, suede en lederen . Daarnaast zijn de kleuren van de boxsprings geheel naar wens verkrijgbaar en kunt u kiezen uit diverse praktische opties zoals een boxspring met opbergruimte, TV-lift en / of elektrisch verstelbaar. Kortom, alles wat u wilt is bij ons verkrijgbaar! Kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Boxspring aanbiedingen bij Decor Wonen & Slapen

Boxspring aanbieding bij u in de buurt

Bent u geïnteresseerd in één van onze prachtige aanbiedingen? Dan nodigen wij u graag uit om ons assortiment te bekijken, klik hier >>. Daarnaast nodigen wij u graag uit om langs te komen bij één van onze MEGA showrooms in: Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Den Haag, Rotterdam of Utrecht! Ervaar het comfortabele liggen, de degelijke en sfeervolle modellen en de diverse opites, kleuren, afmetingen en materialen. 

Boxspring aanbieding diverse opties zoals opbergruimte, tv-lift en elektrisch verstelbaar.;