085 - 750 08 67

Voordelige boxspring 180 x 200?

Bent u op zoek naar een boxspring van 180 cm breed bij 200 cm lang? Is comfort en/of uitstraling van groot belang, maar mag het niet te veel kosten? Dan bent u bij Decor Wonen & Slapen aan het juiste adres! Wij hebben het voordeligste aanbod aan boxsprings van 180 x 200 cm van Nederland. Omdat wij produceren vanuit onze eigen fabriek, kunnen wij alles op maat leveren, kleuren bepalen, stofsoorten, suede en lederen zelf kiezen en de prijzen zo voordelig mogelijk houden! Dus zoekt u een boxspring van 180 bij 200? Welkom bij Decor Wonen!

Breed aanbox boxsprings 180 x 200

Boxspring 180 x 200 in alle soorten, kleuren en materialen bij Decor Wonen

Niet alleen voor de voordeligste prijzen bent u bij ons aan het juiste adres! Ook voor de meest trendy, romantische, praktische en natuurlijk comfortbale boxsprings staan wij voor u klaar. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse sfeervolle ontwerpen in verschillende prijsklassen. Wijzelf waarderen praktische en comfortabele modellen zoals een boxspring met opbergruimte of elektrisch verstelbaar (ook in 180 x 200 leverbaar!) waarbij alles op maat gemaakt kan worden. Zo kunt u zelf beslissen hoe groot de hoofdborden moeten zijn, wat de afmetingen moeten zijn en natuurlijk het uiterlijk van de boxspring zelf (kleuren & materialen). 

Bekijk ons gehele aanbod aan boxspring bedden (allemaal leverbaar in 180 cm bij 200 cm), klik hier >>.

Service & vestigingen Decor Wonen

Het is soms erg lastig om 'precies dat bed' te  vinden. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen bij één van onze vestigen. Online ziet het er allemaal leuk uit, maar hoe ziet het er in het echt uit en hoe is het lig-comfort eigenlijk? Onze interieurstilisten staan voor u klaar en leiden u graag rond door onze showrooms. Bekik en voel zelf onze voordelige prijzen, mooie modellen en het perfecte lig-comfort! Wilt u vooraf of achteraf nog wat vragen? Dan kunt u terecht bij onze klantenservices via: 085 - 750 08 67, wij helpen u graag verder!