085 - 750 08 67

Boxspring 160 x 200 bij Decor Wonen & SlapenBoxspring 160 x 200 cm

Bent u op zoek naar een boxsrping van 160 cm breed bij 200 cm lang? Wilt u niet te veel geld uit geven, maar toch een comfortabele boxspring hebben? Welkom bij Decor Wonen! Doordat de productie van de boxsprings in onze 'eigen beheer' is, kunnen wij de scherpste prijzen leveren voor alle afmetingen zoals boxsprings van 160 x 200 cm en meer! bij ons beslist u zelf het formaat!

Elke boxspring in 160 bij 200 verkrijgbaar!

Ons gehele aanbod aan boxspring bedden is verkrijgbaar in de afmetingen 160 cm breed bij 200 cm lang. Dit is een ideaal formaat voor de gemiddelde slaapkamer afmetingen. Ruim als tweepersoons boxspring, maar niet te groot! Al onze modellen kunt u tevens kiezen in een andere kleur, materiaal en / of volledig op maat gemaakt. 

Bekijk ons gehele assortiment aan boxsprings die verkrijgbaar zijn in 160 x 200 cm, klik hier >>.

Decor Wonen, kom langs!

Wij weten hoe belangrijk het is om een boxspring eerst te testen op lig-comfort en sfeer. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen bij één van onze vestigingen in onder andere: Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Den Haag, Rotterdam of Utrecht! Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en geven u graag een passend advies! Heeft u vragen aan de hand van wat u heeft gezien op onze website? Geen probleem! neem dan contact op met onze klantenservices en zij helpen u graag verder.